Winnaars Netspar Thesis Awards 2023 zijn bekend

De winnaars van de Netspar Thesis Awards 2023 zijn bekend: Danjun Xu vanuit Universiteit van Amsterdam en Timo Lambregts vanuit Erasmus Universiteit Rotterdam.

De Netspar Thesis Awards zijn donderdag door Andries de Grip, voorzitter van de Editorial Board, uitgereikt tijdens Pension Day. Ze gingen naar een masterscriptie en een promotieonderzoek die opvallen door hun uitmuntendheid. Het onderwerp van de scriptie of het onderzoek moet aansluiten bij het onderzoeksprogramma van Netspar.

Danjun Xu viel in de prijzen met de masterscriptie “Time Series Analysis of Return Expectations and Asset Allocations: Evidence from Pension Funds”. Vanuit Universiteit van Amsterdam ontving zij begeleiding van Aleksandar Andonov.

Timo Lambregts viel in de prijzen met het proefschrift “Consumer decisions in insurance markets: Analyzing demand for long-term care insurance and mental health care”. Vanuit Erasmus Universiteit Rotterdam ontving hij begeleiding van Erik Schut.

Danjun en Timo, van harte gefeliciteerd en dank aan alle genomineerden voor hun inzending!

Winnaars Danjun Xu en Timo Lambregts tijdens de uitreiking van de Netspar Thesis Awards door Andries de Grip, voorzitter van de Editorial Board

Winnaar Danjun Xu met de genomineerden Leonie Hermans, Laura Jansen en Prithviraj Basu Mallik tijdens de uitreiking van de Netspar Thesis Awards

Winnaar Timo Lambregts met de genomineerden Anushiya Vanajan en Arno Baurin tijdens de uitreiking van de Netspar Thesis Awards

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_university of groningen
B20160615_pggmgroengrijs_grijswaarden_small
B20211201_Cardano_Logo 2021_website
AFM logo 2023 zwart wit
Bekijk al onze partners