STAGES

Theorie in praktijk toegepast

Het volgen van een stage (extern of op de universiteit) wordt aanbevolen aan studenten van het Netspar Pensions Honors Program omdat het de doelstelling van Netspar is om menselijk kapitaal op het gebied van pensioenonderzoek en –praktijk te ontwikkelen.

Studenten kunnen hun MSc thesis schrijven op basis van een stage. Tijdens hun stage krijgen ze een goed inzicht in de praktijkkant van aan Netspar gerelateerde onderwerpen.

Stagevoorstellen van partners

Let op: Stagevoorstellen op de partnerwebsites zijn niet vooraf wetenschappelijk getoetst. Vind je rechtstreeks een stageopdracht én wil je in aanmerking komen voor een Netspar-certificaat bij je diploma, dan wordt geadviseerd om het uitgewerkte voorstel vooraf ter goedkeuring voor te leggen aan Netspar. Op die manier voorkom je achteraf teleurstelling.

Laatst gewijzigd op 12 december 2019.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Netspar Brief            •            Actionplan 2019-2023           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Onze partners

B20160708_achmea
B20160708_universiteit leiden
B20160708_asr
B20160708_erasmus
B20160708_tilburg university
Bekijk al onze partners