Netspar verwelkomt SPMS als partner

Op 1 september 2021 treedt Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten (SPMS) toe tot het Netspar-netwerk. Daarmee steunt het pensioenfonds het werkprogramma van Netspar en levert het actieve betrokkenheid bij onderzoek en kennisdeling.

 

Jacques van Dijken, directeur SPMS:

“Netspar biedt ons onafhankelijke kennis ten aanzien van keuze en invulling van het nieuwe pensioencontract. Daarnaast geven zij inzichten over de uitlegbaarheid van specifieke onderwerpen die onze deelnemers raken, zoals bijvoorbeeld duurzaam beleggen.”

 

Algemeen directeur Netspar Marike Knoef: “Wij zijn zeer verheugd met de toetreding van SPMS. Hiermee vergroten we de diversiteit binnen ons netwerk en wordt ons netwerk verder versterkt. SPMS brengt ook nieuwe invalshoeken. Het fonds kent bijvoorbeeld een hoge dekkingsgraad. Waar loop je dan tegenaan bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel?”

Over SPMS

SPMS is het beroepspensioenfonds voor vrijgevestigd medisch specialisten. De pensioenregeling is helemaal afgestemd op de specifieke wensen van medisch specialisten. Het pensioenfonds belegt een vermogen van € 14,2 miljard. SPMS werkt samen met de beroepspensioenvereniging (BPMS) om zich voor te bereiden op de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2019-2023           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_tilburg university
B20200214_BlackRock_BLK_eng_black_rgb_small
B20200104_RailOV_logoo.original.grijswaarden
Print
B20190823_mn-logo_small
Bekijk al onze partners