Vacature: Student assistent

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement is een onafhankelijk kennisnetwerk. Al sinds 2005 wijden we ons aan het bevorderen van een beter begrip van de economische en sociale gevolgen van pensioenen, vergrijzing en ‘de oude dag’ in Nederland. Dat doet Netspar via kennisontwikkeling en kennisdeling. We zorgen voor onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en delen dat in publicaties en met evenementen, webinars en onderwijs.

Door het ontwikkelen en delen van kennis draagt Netspar actief bij aan de maatschappelijke dialoog tussen beleidsmakers, academici, de pensioen- en verzekeringspraktijk en belangenbehartigers op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.

Jouw functie 
Als werkstudent CRM-processen kun je veel voor ons betekenen en wij voor jou.

Netspar heeft recentelijk een nieuw CRM-systeem aangeschaft, waarvan de technische implementatie momenteel in de afrondende fase bevindt. Hierna streven we naar optimalisatie van onze werkprocessen en integratie ervan in het CRM-systeem.

Jij wordt verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van een deel van de werkprocessen binnen Netspar. We geloven dat een frisse blik van buitenaf ons kan helpen om onze processen te optimaliseren. Daarnaast ga je de processen ook implementeren in het CRM-systeem.

Je komt te werken in de staf van Netspar. Een klein en proactief team met korte lijntjes. Zij zullen je voorzien van de nodige informatie om de processen in kaart te brengen.

Jouw werkzaamheden
Dit ga jij doen.

  • Het in kaart brengen van werkprocessen van de Netspar-staf en deze optimaliseren.
  • Helpen beoordelen welke processen geschikt zijn voor implementatie in het CRM-systeem.
  • Het vertalen van de processen naar workflows, zodat dat deze in het CRM-pakket geïmplementeerd kunnen worden (in samenwerking met de leverancier)
  • Het opschonen van data in het CRM-pakket.

Wat jij meebrengt
Tilburg University zoekt ondersteunende collega’s die hun talenten willen inzetten voor een internationale universitaire gemeenschap. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw bijdrage. Wij denken dat je voor deze functie de volgende bagage moet hebben:

  • je bent proactief en leergierig;
  • je volgt een opleiding in de richting van bedrijfskunde/ operations management, informatiemanagement of vergelijkbaar;
  • je hebt ervaring in je opleiding of op andere wijze opgedaan met het in kaart brengen van processen en procesverbetering;
  • je hebt feeling voor het werken met IT-systemen, zoals CRM-pakketten.

Mocht bovenstaand profiel niet volledig aansluiten, maar denk je toch een goede invulling aan de functie te kunnen geven? Reageer dan gerust op de vacature of neem eerst contact op met Bart Goossens op 06-306533384 of via [email protected].

Meer weten?
Bekijk hier de vacature en solliciteer!

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20231704_DNB_Blacklogo
svb
B20211216_shell download
B20160708_uva
B20200924_Ortec Finance logo 250px_banner_small
Bekijk al onze partners