Vacature: Managementassistent

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement is een onafhankelijk kennisnetwerk. Al sinds 2005 wijden we ons aan het bevorderen van een beter begrip van de economische en sociale gevolgen van pensioenen, vergrijzing en ‘de oude dag’ in Nederland. Dat doet Netspar via kennisontwikkeling en kennisdeling. We zorgen voor onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en delen dat in publicaties en met evenementen, webinars en onderwijs.

Door het ontwikkelen en delen van kennis draagt Netspar actief bij aan de maatschappelijke dialoog tussen beleidsmakers, academici, de pensioen- en verzekeringspraktijk en belangenbehartigers op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.

Jouw functie 

Als managementassistent kun je veel voor ons betekenen en wij voor jou.

Jij bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Netspar-directie en -staf. Je beheert agenda’s, organiseert vergaderingen en verzorgt correspondentie. Ook voer je diverse administratieve werkzaamheden uit, waaronder het bijhouden van het CRM-systeem en het ondersteunen van de projectadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van facilitaire zaken, zoals ICT en huisvesting. Kortom, een leuke en veelzijdige functie.

Je werkt samen met diverse collega’s in de Netspar-staf, een klein, professioneel en fijn team. Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement is een onafhankelijk kennisnetwerk. Al sinds 2005 wijden we ons aan het bevorderen van een beter begrip van de economische en sociale gevolgen van pensioenen, vergrijzing en ‘de oude dag’ in Nederland. Dat doet Netspar via kennisontwikkeling en kennisdeling. We zorgen voor onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en delen dat in publicaties en met evenementen, webinars en onderwijs. Door het ontwikkelen en delen van kennis draagt Netspar actief bij aan de maatschappelijke dialoog tussen beleidsmakers, academici, de pensioen- en verzekeringspraktijk en belangenbehartigers op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.

Jouw werkzaamheden

Dit ga jij doen:

  • ondersteunen van de directie en Netspar-staf met agendabeheer en het voorbereiden van vergaderingen;
  • diverse administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld voor de projectadministratie;
  • bijhouden van data in het CRM-systeem;
  • coördineren van facilitaire zaken.

Wat jij meebrengt

Tilburg University zoekt ondersteunende collega’s die hun talenten willen inzetten voor een internationale universitaire gemeenschap. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw bijdrage. Wij denken dat je voor deze functie de volgende bagage moet hebben:

  • je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • je bent proactief en toont initiatief;
  • je hebt een flexibele instelling;
  • je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
  • je bent handig met diverse software pakketten, ervaring met office 365 en CRM is een pre;
  • je bent vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Hoe kun je solliciteren?

Laat zien wat je waard bent. Solliciteer voor 1 april 2024 online.  Richt je motivatiebrief aan mevrouw E.C. Brüggen en voeg een actueel cv toe. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen/mailen met Bart Goossens, 013 466 3740 / H.F.P.Goossens@tilburguniversity.edu.  De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 8 april 2024.

Meer weten?

Bekijk hier de vacature!

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20180327_logo_PGB-Pensioendiensten_grijswaarden
B20160708_aegon
B20160708_maastricht university
B20160708_B20160615_Stichting-van-de-Arbeid-logo
B20160708_radboud
Bekijk al onze partners