Vacature: Event Coördinator (0,6 – 0,8 FTE)

Netspar is op zoek naar een Event Coördinator die zo’n 40, voornamelijk nationale, eendaagse evenementen per jaar organiseert en plant. Instituut Netspar is hét kennis- en onderzoeknetwerk in Nederland op het gebied van pensioen en vergrijzing, verbonden met Tilburg University. Pensioen klinkt misschien saai, maar is het zeker niet. De vernieuwing van het pensioenstelsel is volop in het nieuws en heeft een grote impact op het welzijn van heel veel Nederlanders.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en netwerkorganisatie gericht op onderzoek en kennisuitwisseling op het gebied van pensioen en vergrijzing. Samen met verschillende universiteiten, partners uit de pensioen- en verzekeringssector, ministeries, en de toezichthouders DNB en AFM formuleren we een onderzoekagenda. Onderzoekers doen voorstellen voor projecten, die Netspar beoordeelt. Jaarlijks kent Netspar ongeveer 1 miljoen euro aan nieuw onderzoek toe. Essentieel is dat de resultaten van het onderzoek terugvloeien naar de sector en beleidsmakers. Daarvoor zet Netspar haar website in, publiceert papers en verzorgt onderwijs.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van kleinere en grotere events die inspelen op de actualiteit en kennisdeling van de pensioensector en ben je gesprekspartner voor onze wetenschappers en partners. De functie van event coördinator bij Netspar is breed. Van het verzorgen en/of coördineren van benodigde diensten voor een evenement (bijvoorbeeld catering, technische ondersteuning etc.) tot het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, genodigden, sprekers en andere betrokkenen. Jij monitort samen met de inhoudelijk verantwoordelijke de voortgang van projecten en stuurt uitnodigingen en mailings. Je voert een vrij gedetailleerde administratie, om overzicht te houden en inzicht te geven, o.a. via managementinformatie. Daarnaast ben je in staat om evenementen op te zetten, kennisdeling te stimuleren en follow-ups te beheren. Ook maak en verspreid je de evenementpagina en identificeer je aandachtspunten voor toekomstige evenementen.

Wie zoeken we?

Je bent een open, gemakkelijk benaderbare, sensitieve en (met tact) vasthoudende Event Coördinator die zelfstandig opereert, maar tegelijk graag in een team werkt. Je bent resultaatgericht en weet goed om te gaan met deadlines terwijl je op een natuurlijke wijze communiceert, ongemakkelijke vragen niet uit de weg gaat en weet te overtuigen. Heb je affiniteit met de thematiek en ben je representatief? Mooi!

Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde Hbo-opleiding en je hebt 5 jaar aantoonbare ervaring in evenementenorganisatie. Ervaring met evenementenorganisatie in een academische omgeving vormt een pre in je kandidatuur. Je kan goed overweg met Excel en bij voorkeur WordPress, of je bent bereidt dit te leren. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse (CEFR-niveau B2) taal goed.

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.

Meer weten?

Bekijk hier de vacature en solliciteer!

Solliciteren kan alleen online. Je motivatiebrief en cv moeten uiterlijk 20 oktober verstuurd zijn.

Neem voor vragen contact op met Sheila Reneerkens, (wetenschaps-) communicatieadviseur van Netspar via [email protected].

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20210618_Achmea_logo_grey
B20160708_universiteit utrecht
B20160708_erasmus
B20160708_ministeries
B20210909_SPMS_logo download greyscale smaller
Bekijk al onze partners