Roos Vermeij treedt toe tot Raad van Toezicht Netspar

De Stichtingsraad van Netspar heeft Roos Vermeij per 1 januari 2021 benoemd in de Raad van Toezicht. Met deze benoeming verstevigt onderzoeksnetwerk Netspar haar maatschappelijk draagvlak als honest broker voor kennis over pensioen en vergrijzing.

Wouter Bos (voorzitter Raad van Toezicht): “Wij zijn verheugd met deze versterking van onze Raad van Toezicht. Roos is als oud lid van de Tweede Kamer en bestuurder van pensioenfonds PME zeer goed thuis in de complexe wereld van pensioen en heeft oog voor de betekenis van de oudedagvoorziening voor het welzijn van mensen.”

Roos Vermeij wordt benoemd op een vacature. De Raad van Toezicht bestaat naast voorzitter Wouter Bos verder uit Guusje Dolsma, Tuur Elzinga, Lex Meijdam, Gerard van Olphen en Bianca Tetteroo.

Over Netspar

Netspar is een kennis- en onderzoeksnetwerk, gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat. Met onderzoek op het gebied van pensioenen en vergrijzing, in samenwerking met wetenschap, overheid en pensioensector, dragen we bij aan een financieel gezonde oude dag in Nederland.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20220412_SPIN_logo+naam_2xPMS_2_voettekst
B20160708_universiteit leiden
B20160708_asr
BPL_Pensioen_logo+pay-off - 1610-1225 v1.1_grijswaarden
B20221103_Zwitserlevengrayscale
Bekijk al onze partners