Netspar maatregelen tegen verdere verspreiding coronavirus: bijeenkomsten digitaal

Ook Netspar neemt vanzelfsprekend verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. In lijn met de richtlijnen van het RIVM en van Tilburg University, is hiertoe een aantal maatregelen van kracht.

We streven ernaar om onderzoek, publicaties en events zoveel mogelijk door te laten gaan. Bijeenkomsten vinden daarom voorlopig – in elk geval tot 1 juni – digitaal plaats. We maken daarbij gebruik van de technologische mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben. Dat betekent dat bijvoorbeeld werkgroepdagen worden opgedeeld in een serie webinars. Bekijk onze evenementenkalender voor meer informatie.

Overige ingeplande besprekingen vinden telefonisch of via video-conferencing plaats en Netspar-medewerkers werken vanuit huis. De maatregelen rondom events gelden zolang de landelijke maatregelen van kracht zijn.

Neem voor vragen contact met ons op via info@netspar.nl

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20180327_logo_PGB-Pensioendiensten_grijswaarden
B20160708_aegon
B20160708_maastricht university
B20160708_B20160615_Stichting-van-de-Arbeid-logo
B20160708_radboud
Bekijk al onze partners