Conferentie: Innovatie in pensioencommunicatie

op 28 mei 2019 vindt de conferentie  “Innovatie in pensioencommunicatie” plaats in Den Haag. Netspar organiseert deze bijeenkomst als kennispartner samen met de Pensioenfederatie en Verbond van Verzekeraars. De bijeenkomst is op uitnodiging. Na afloopt vindt u een verslag op onze website.

Het woord baksteen roept warmere gevoelens op dan pensioen. En veel mensen gaan liever naar de tandarts dan hun pensioenpapieren te bekijken. Voor iets dat zo bepalend is voor de toekomst en waar je nú een volledige dag in de week voor werkt, is de betrokkenheid bij het pensioen ver onder de maat. Het vertrouwen is laag en de interesse komt pas als het pensioen praktisch voor de deur om de hoek staat…

Het goede nieuws is dat er een scala aan mogelijkheden is om het tij te keren en mensen eerder in beweging te krijgen voor hun eigen pensioen. Hoogste tijd voor een beetje verleiding, verbeelding én innovatie in pensioencommunicatie!

Op 28 mei geven diverse sprekers de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap en praktische voorbeelden vanuit andere sectoren. Deelnemers gaan vervolgens zelf aan de slag met technieken als nudging, framing en gaming, met effectievere pensioencommunicatie als resultaat.

Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20210618_Achmea_logo_grey
B20160708_universiteit utrecht
B20160708_erasmus
B20160708_ministeries
B20210909_SPMS_logo download greyscale smaller
Bekijk al onze partners