‘In it to win it’: wat kunnen we leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd?

inspiratiebijeenkomst voor vernieuwde pensioencommunicatie

Welke communicatie werkt om mensen in beweging te krijgen? En wat kan de pensioensector leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd? In deze online bijeenkomst op 5 november van 15:00 tot 16:30 uur met als thema ‘In it to win it’ nemen we u mee in de geheimen van deelnemersactivatie en kijken we van buiten naar binnen. Meld u hier aan!

Victor Vlam, Amerika deskundige, zal in zijn keynote de parallel trekken tussen de uitslag van de verkiezingen en de weg ernaartoe. Wat kan de pensioensector daarvan leren? PensioenWegwijzer 2020 Ook strijden tijdens deze inspiratiebijeenkomst deze 5 finalisten om de felbegeerde PensioenWegwijzer 2020. De prijs wordt tijdens de Pensioen3daagse door minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgereikt aan de organisatie met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. Nieuw dit jaar is dat er ook een publieksprijs wordt uitgereikt. De stemming hiervoor vindt plaats tijdens de inspiratiebijeenkomst. Vervolgbijeenkomst later in het jaar De inspiratiebijeenkomst op 5 november is de eerste van twee online bijeenkomsten in het kader van pensioencommunicatie en een gezamenlijk initiatief van de Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars, Netspar en Wijzer in geldzaken. Later in het jaar organiseren we de tweede bijeenkomst.
Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Board Brief            •            Actionplan 2023-2027           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Our partners

vu
NN_logo_gray
B20190901_nidi-logo_greyscale
B20160708_apg
B20160708_ministeries
View all partners