Zwitserleven treedt toe tot kennisnetwerk Netspar

Op 1 september 2022 is Zwitserleven toegetreden tot het Netspar-netwerk. Deze samenwerking geeft Zwitserleven de mogelijkheid om haar dienstverlening verder te verbeteren op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daarbij kan de pensioenverzekeraar gebruikmaken van de kennis en ervaring van een breed scala aan deskundigen binnen het kennisnetwerk.

 

 

 

 

 

Ria Blok-Leenheer
Director Pensions Solutions, Zwitserleven

“Met de veranderingen die op de pensioenwereld afkomen is het belangrijk om toegang te hebben tot de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarom ben ik enthousiast over de toetreding van Zwitserleven tot het kennisnetwerk van Netspar. Zo kunnen we blijven innoveren en onze klanten steeds beter bedienen. Het sluit bovendien naadloos aan bij onze ambitie de leidende pensioenverzekeraar van Nederland te zijn.”

Algemeen directeur Netspar Marike Knoef: “Netspar verbindt organisaties die pensioeninnovatie belangrijk vinden. We dragen graag bij om het Zwitserleven Gevoel van mensen te vergroten. Ik kijk uit naar de samenwerking.” 

Over Zwitserleven
Zwitserleven, onderdeel van Athora Netherlands, is al meer dan 120 jaar de gespecialiseerde verzekeraar voor inkomen, nu en later. Zwitserleven wil mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten, beter bekend als ‘Het Zwitserleven Gevoel’. Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu.

Over Netspar
Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement is een onafhankelijk kennisnetwerk. Al sinds 2005 wijden we ons aan het bevorderen van een beter begrip van de economische en sociale gevolgen van pensioenen, vergrijzing en ‘de oude dag’ in Nederland. Dat doet Netspar via kennisontwikkeling en kennisdeling. We zorgen voor onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en delen dat in publicaties en met evenementen, webinars en onderwijs.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

vu
NN_logo_gray
B20190901_nidi-logo_greyscale
B20160708_apg
B20160708_ministeries
Bekijk al onze partners