Vacature Stagiair Procesinrichting / Verbetering

Divisie en team: Netspar staf
Locatie: Tilburg
Duur stageovereenkomst: in overleg/ afhankelijk van stageperiode
Uren per week: 32-40

 

Waar kom je te werken?
Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement is een onafhankelijk kennisnetwerk. Al sinds 2005 wijden we ons aan het bevorderen van een beter begrip van de economische en sociale gevolgen van pensioenen, vergrijzing en ‘de oude dag’ in Nederland. Dat doet Netspar via kennisontwikkeling en kennisdeling. We zorgen voor onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en delen dat in publicaties en met evenementen, webinars en onderwijs.

Door het ontwikkelen en delen van kennis draagt Netspar actief bij aan de maatschappelijke dialoog tussen beleidsmakers, academici, de pensioen- en verzekeringspraktijk en belangenbehartigers op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.

Netspar maakt deel uit van Tilburg University, en jouw werkplek bevindt zich dan ook op de campus van Tilburg University.

 

Wat ga je doen en leren?
Netspar heeft recentelijk een nieuw CRM-systeem aangeschaft, waarvan de technische implementatie momenteel plaatsvindt. De verwachting is dat dit aan het begin van 2024 is afgerond. Hierna streven we naar optimalisatie van onze werkprocessen en integratie ervan in het CRM-systeem.

Jij wordt verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van de werkprocessen binnen Netspar. We geloven dat een frisse blik van buitenaf ons kan helpen om onze processen te optimaliseren. Afhankelijk van de duur en het verloop van de stage ga je de processen ook implementeren in het CRM-systeem.

 

Wat jij meebrengt
Voor deze stage zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kenmerken:

  • Je bent proactief en leergierig.
  • Je volgt een opleiding op Associate degree- of hbo-bachelor niveau in de richting van (technische) bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Je hebt ervaring in je opleiding of op andere wijze opgedaan met het in kaart brengen van processen en procesverbetering.

 

Wat hebben wij te bieden?
Een zeer nuttige, leuke en leerzame stage.

  • Goede begeleiding.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en om te leren.
  • Een mooie werkplek bij Tilburg University.
  • Een ruime stagevergoeding.

 

Hoe kun je solliciteren?
Je kunt solliciteren door een e-mail te sturen naar Bart Goossens, Coördinator Bedrijfsvoering, via het volgende e-mailadres: [email protected]. Voor vragen over de stage kun je ook e-mailen of bellen naar 06-30653384. We ontvangen graag je motivatie en CV; de vorm hiervan laten we aan jou over.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20231704_DNB_Blacklogo
svb
B20211216_shell download
B20160708_uva
B20200924_Ortec Finance logo 250px_banner_small
Bekijk al onze partners