Vacature: Communicatie Medewerker

Ben jij die hands on Communicatie Medewerker die de stichting Netspar helpt om hun waardevolle kennis toegankelijk te maken voor hun doelgroepen? Dan komen we graag in contact met jou! Instituut Netspar is hét kennis- en onderzoeknetwerk in Nederland op het gebied van pensioen en vergrijzing, verbonden met Tilburg University. Pensioen klinkt misschien saai, maar is het zeker niet. De vernieuwing van het pensioenstelsel is volop in het nieuws en heeft een grote impact op het welzijn van heel veel Nederlanders.

We doen onderzoek vanuit verschillende vakgebieden, zoals (gedrags)economie, finance, psychologie, communicatie en recht. We vinden het belangrijk dat ons onderzoek ook praktisch nut heeft en bijdraagt aan de innovatie van beleid en producten. Daarom steekt Netspar veel energie in het toegankelijk en relevant maken van kennis. Daarin speel jij als Communicatie Medewerker een belangrijke rol.

Samen met je collega’s op het gebied van communicatie draag jij zorg voor de communicatie uitingen vanuit Netspar. Dat doe je onder meer door het optimaliseren van zoektermen, ondersteunen om de inschrijvingen voor de nieuwsbrief te verhogen, en door het bereik van social media te vergroten. Verder draag je bij aan databasemanagement, bijvoorbeeld door het vullen van de CRM database met deelnemers aan Netspar onderwijsactiviteiten, en werk je aan marketing automation activiteiten op de website, via social media, en CRM systemen. Verder coördineer je de externe opmaak en tekstredactie van de praktijkgerichte papers en zorg je dat elk paper door een externe schrijver wordt voorzien van een samenvattende one pager.

Wie zoeken we?

Je bent een nuchtere, gedreven communicatieprofessional die zelfstandig opereert, maar tegelijk graag in een team werkt. Je werkt graag hands on, gestructureerd en planmatig. Verder ben je vriendelijk vasthoudend en stap je gemakkelijk op anderen af.

Je beschikt over hbo-denkniveau. Je snapt online-communicatie en social media. Je hebt ervaring in digital savvy en marketing-based functies. Je beschikt over een uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift en je hebt een ‘vlotte pen’. Daarnaast zijn ervaring met CRM (bij voorkeur Creatio) en contentmanagement een pre.

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.

Meer weten?
Bekijk hier de vacature en solliciteer!

Solliciteren kan alleen online. Je motivatiebrief en cv moeten uiterlijk vóór woensdag 21 juni verstuurd zijn.

Neem voor vragen contact op met Sheila Reneerkens, via [email protected] of 013 466 21 09.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20220412_SPIN_logo+naam_2xPMS_2_voettekst
B20160708_universiteit leiden
B20160708_asr
BPL_Pensioen_logo+pay-off - 1610-1225 v1.1_grijswaarden
B20221103_Zwitserlevengrayscale
Bekijk al onze partners