Theo Nijman wint Gouden Pensioen Pro Award voor uitzonderlijke bijdrage aan de sector

Theo Nijman, oprichter en Directeur Onderzoek van Netspar, is op 18 juni bij de Pensioen Pro Awards 2024 in de prijzen gevallen. Hij heeft een Gouden Award gewonnen voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de sector. Deze prijs wordt toegekend aan personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de pensioensector en/ of het pensioenstelsel, hetzij in het afgelopen jaar, hetzij over een langere periode (‘oeuvreprijs’).

Theo Nijman ontvangt de prijs vanwege zijn continue en belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en delen van relevante wetenschappelijke kennis met de pensioen- en verzekeringssector, overheden, toezichthouders en sociale partners in het bijna twintigjarig bestaan van Netspar, aldus de jury.

Netspar feliciteert Theo Nijman van harte met deze welverdiende erkenning. Ook feliciteren we alle andere prijswinnaars met hun awards.

Lees hier meer over de Pensioen Pro Awards 2024.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

vu
NN_logo_gray
B20190901_nidi-logo_greyscale
B20160708_apg
B20160708_ministeries
Bekijk al onze partners