Raad van Toezicht Netspar vernieuwd

Recent zijn Inge van den Doel (PMT), Laura van Geest (AFM), en Willem Noordman (FNV) benoemd in de Raad van Toezicht van de stichting Netspar.

Willem Noordman volgt Tuur Elzinga op, die sinds 2017 de Stichting van de Arbeid in de Raad van Toezicht vertegenwoordigde. De benoeming is per 1 augustus jl. ingegaan.

De Netspar Stichtingsraad heeft per 1 september Inge van den Doel (PMT) en Laura van Geest (AFM) benoemd als lid van de Raad van Toezicht. Roos Vermeij treedt per die datum terug. Zij was per 1 januari 2021 benoemd in de Raad van Toezicht, maar werd kort daarna wethouder in Rotterdam.

 

Willem Noordman Inge van den Doel Laura van Geest

 

Wouter Bos (voorzitter Raad van Toezicht): “Met deze benoemingen hebben we een sterke en breed en divers samengestelde Raad van Toezicht. Daarmee zijn we onder meer goed voorgesorteerd om het bestuur te ondersteunen bij de strategie en het werkprogramma voor 2023-2027. We bedanken Roos Vermeij voor haar inbreng en bedanken Tuur Elzinga voor de constructieve wijze waarop hij meedacht en wist uit te dagen.”

De Raad van Toezicht bestaat verder uit Guusje Dolsma (VNO-NCW), Lex Meijdam (Tilburg University), Anette Mosman (APG) en Bianca Tetteroo (Achmea).

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20231704_DNB_Blacklogo
svb
B20211216_shell download
B20160708_uva
B20200924_Ortec Finance logo 250px_banner_small
Bekijk al onze partners