Podcast Pensioen & Duurzaam beleggen – deel II

Onze podcastserie Pensioen & Duurzaam beleggen is vorige week van start gegaan. Deel I over Risico, rendement en het gebruik van data was de aftrap van dit drieluik. Een wetenschapper en iemand uit de praktijk gaan onder leiding van Oscar van Zadelhoff van BeFrank het gesprek aan. Iedere week praat Oscar met nieuwe gasten over dit thema met iedere keer een ander aandachtsgebied.

In deel I praat Oscar van Zadelhoff met Martine Koridon – Rommen van MN en Mathijs van Dijk van Erasmus Universiteit Rotterdam en Netspar over risico, rendement en het gebruik van data. In deze aflevering praten Rob Bauer van Universiteit Maastricht en Wilte Zijlstra van AFM over duurzaam beleggen en of deelnemers dit wel willen? Rieneke Slager van Rijksuniversiteit Groningen en Xander Urbach van VBDO sluiten deze serie af met hun gesprek over hoe je aan tafel gaat met de grote bedrijven.

Luister hier direct naar deel II. Volgende week dinsdag publiceren we het slot van deze serie.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_university of groningen
B20160615_pggmgroengrijs_grijswaarden_small
B20211201_Cardano_Logo 2021_website
AFM logo 2023 zwart wit
Bekijk al onze partners