Pensioenuitvoerder MN sluit aan als partner bij Netspar

Netspar verwelkomt pensioenuitvoerder MN als partner. MN is in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie in Nederland. De uitvoerder verzorgt het pensioenbeheer (administratie en vermogensbeheer) van de pensioenfondsen PMT, PME en Bpf Koopvaardij, met in totaal 2 miljoen deelnemers en een belegd vermogen van ruim € 130 miljard. Met het partnership met MN verbreedt en versterkt Netspar haar kennisnetwerk. Eerder maakte MN al deel uit van Netspar.

Netspar directeur Casper van Ewijk is verheugd: “Met de toetreding van MN zijn de drie grote pensioenuitvoerders aan boord bij Netspar. Daarmee neemt de diversiteit toe van verschillende typen pensioendeelnemers. Dat is een mooie verbreding in het licht van onze missie: bijdragen aan de voortdurende verbetering van mogelijkheden voor de financiering van de ‘oude dag’ in Nederland. Een oude dag die voor iedereen verschillend is.”

Via het partnerschap is MN betrokken bij de onderzoeksagenda van Netspar en heeft de pensioenuitvoerder toegang tot projecten, bijeenkomsten en expertise van het kennisnetwerk. In eerste instantie sluit MN zich voor een proefperiode tot 1 september 2020 bij het netwerk aan. Beide partijen benutten deze periode om te onderzoeken hoe tot een effectieve samenwerking kan worden gekomen, om zo een basis te leggen voor voortzetting van deelname van MN als partner aan Netspar.

Meer info: www.mn.nl

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Netspar Brief            •            Actionplan 2019-2023           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Onze partners

B20160708_dnb
svb
B20190823_mn-logo_small
B20160708_uva
ortec
Bekijk al onze partners