Pensioenuitvoerder MN sluit aan als partner bij Netspar

Netspar verwelkomt pensioenuitvoerder MN als partner. MN is in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie in Nederland. De uitvoerder verzorgt het pensioenbeheer (administratie en vermogensbeheer) van de pensioenfondsen PMT, PME en Bpf Koopvaardij, met in totaal 2 miljoen deelnemers en een belegd vermogen van ruim € 130 miljard. Met het partnership met MN verbreedt en versterkt Netspar haar kennisnetwerk. Eerder maakte MN al deel uit van Netspar.

Netspar directeur Casper van Ewijk is verheugd: “Met de toetreding van MN zijn de drie grote pensioenuitvoerders aan boord bij Netspar. Daarmee neemt de diversiteit toe van verschillende typen pensioendeelnemers. Dat is een mooie verbreding in het licht van onze missie: bijdragen aan de voortdurende verbetering van mogelijkheden voor de financiering van de ‘oude dag’ in Nederland. Een oude dag die voor iedereen verschillend is.”

Via het partnerschap is MN betrokken bij de onderzoeksagenda van Netspar en heeft de pensioenuitvoerder toegang tot projecten, bijeenkomsten en expertise van het kennisnetwerk. In eerste instantie sluit MN zich voor een proefperiode tot 1 september 2020 bij het netwerk aan. Beide partijen benutten deze periode om te onderzoeken hoe tot een effectieve samenwerking kan worden gekomen, om zo een basis te leggen voor voortzetting van deelname van MN als partner aan Netspar.

Meer info: www.mn.nl

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

vu
NN_logo_gray
B20190901_nidi-logo_greyscale
B20160708_apg
B20160708_ministeries
Bekijk al onze partners