Partnerschap MN met twee jaar verlengd

Pensioenuitvoerder MN heeft na een proefperiode van een jaar het partnerschap bij Netspar met twee jaar verlengd. Hiermee versterkt en verbreedt Netspar haar kennisnetwerk. Norbert Hoogers, directievoorzitter van MN:  ‘Het nieuwe pensioencontract wordt in de komende jaren verder uitgewerkt. Dat betekent gaandeweg steeds meer impact op het beleid van pensioenfondsen en op ons als uitvoerder. Netspar vertegenwoordigt daarbij een belangrijk kennisnetwerk voor MN en onze opdrachtgevers PMT en PME.’ 

Netspar directeur Marike Knoef is verheugd: “Met MN als partner vergroten we het aantal en de diversiteit van de pensioendeelnemers die vertegenwoordigd worden in het Netspar netwerk. Die verbindingen zijn essentieel voor onderzoek ter verbetering van de financiën van mensen over de levenscyclus, in relatie met sociaal en menselijk kapitaal”.

Via het partnerschap is MN betrokken bij de onderzoekagenda van Netspar en heeft de pensioenuitvoerder toegang tot projecten, bijeenkomsten en expertise van het kennisnetwerk.

Over MN
MN is in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie in Nederland. De uitvoerder verzorgt het pensioenbeheer (administratie en vermogensbeheer) van de pensioenfondsen PMT, PME en Bpf Koopvaardij, met in totaal 2 miljoen deelnemers en een belegd vermogen van ruim € 165 miljard. Ga voor meer informatie naar www.mn.nl.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2019-2023           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_dnb
svb
B20211216_shell download
B20160708_uva
B20200924_Ortec Finance logo 250px_banner_small
Bekijk al onze partners