Nieuwe podcastserie: Pensioen & Duurzaam Beleggen

In navolging van onze vorige podcastserie Pensioen & Arbeidsmarkt, gaan we door met het maken van podcasts waarin een wetenschapper en iemand uit de praktijk onder leiding van een gespreksleider praten over een thema.

Deze maand staan onze podcasts in het teken van Pensioen & Duurzaam beleggen.

 

In drie delen praat gespreksleider Oscar van Zadelhoff van BeFrank iedere week met verschillende sprekers over dit thema bezien vanuit een andere invalshoek.

In deel I praat Oscar van Zadelhoff met Martine Koridon – Rommen van MN en Mathijs van Dijk van Erasmus Universiteit Rotterdam en Netspar over risico, rendement en het gebruik van data. Volgende week praten Rob Bauer van Universiteit Maastricht en Wilte Zijlstra van AFM over duurzaam beleggen en of deelnemers dit wel willen? Rieneke Slager van Rijksuniversiteit Groningen en Xander Urbach van VBDO sluiten deze serie af met hun gesprek over hoe je aan tafel gaat met de grote bedrijven.

Luister hier direct naar deel I. De komende twee dinsdagen publiceren we de rest van deze serie.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_tilburg university
B20200214_BlackRock_BLK_eng_black_rgb_small
B20200104_RailOV_logoo.original.grijswaarden
Print
B20190823_mn-logo_small
Bekijk al onze partners