Netspar sessie op jaarlijkse ESPAnet conferentie

Dit jaar is het thema van de jaarlijkse internationale ESPAnet Conference ´De toekomst van de verzorgingsstaat’. Op vrijdag 2 september, van 15.00 uur tot 16.15 uur, vindt een door Netspar gesponsorde plenaire sessie plaats over ‘De toekomst van pensioenen in Europa’. Netspar onderzoeker Romke van der Veen (EUR) is voorzitter en algemeen directeur Casper van Ewijk (Netspar) en Bernhard Ebbinghaus (University of Mannheim) zitten in het discussiepanel. Sprekers zijn Kees Goudswaard (Leiden University) en Ellen Immergut (Humboldt University, Berlin).

Voor Netspar relaties is het mogelijk om deze sessie kosteloos bij te wonen. Heeft u interesse? Geef u dan voor 19 augustus op via onze Evenementcoördinator Sylvia van Drogenbroek. 

Wilt u meerdere sessies of andere programmaonderdelen bijwonen? Meld u dan aan via de website van ESPAnet Rotterdam. De conference fee bedraagt dan € 210,-

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20221103_Zwitserlevengrayscale
B20231704_PensioenFederatie_Blacklogo
B20231704_DNB_Blacklogo
B20160708_tilburg university
Bekijk al onze partners