Netspar sessie op jaarlijkse ESPAnet conferentie

Dit jaar is het thema van de jaarlijkse internationale ESPAnet Conference ´De toekomst van de verzorgingsstaat’. Op vrijdag 2 september, van 15.00 uur tot 16.15 uur, vindt een door Netspar gesponsorde plenaire sessie plaats over ‘De toekomst van pensioenen in Europa’. Netspar onderzoeker Romke van der Veen (EUR) is voorzitter en algemeen directeur Casper van Ewijk (Netspar) en Bernhard Ebbinghaus (University of Mannheim) zitten in het discussiepanel. Sprekers zijn Kees Goudswaard (Leiden University) en Ellen Immergut (Humboldt University, Berlin).

Voor Netspar relaties is het mogelijk om deze sessie kosteloos bij te wonen. Heeft u interesse? Geef u dan voor 19 augustus op via onze Evenementcoördinator Sylvia van Drogenbroek. 

Wilt u meerdere sessies of andere programmaonderdelen bijwonen? Meld u dan aan via de website van ESPAnet Rotterdam. De conference fee bedraagt dan € 210,-

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk, gewijd aan het bevorderen van een beter begrip van de economische en sociale gevolgen van pensioenen, vergrijzing en ‘de oude dag’ in Nederland en Europa.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie
Netspar Brief       •          Werkprogramma 2019-2023        •         Onderzoeksagenda Netspar NexT

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_achmea
B20160708_universiteit leiden
B20160708_asr
B20160708_erasmus
B20160708_tilburg university
Bekijk al onze partners