Annette Mosman treedt toe tot Raad van Toezicht Netspar

De Stichtingsraad van Netspar heeft Annette Mosman per 1 mei 2021 benoemd in de Raad van Toezicht. Deze benoeming draagt bij aan de voor onderzoeksnetwerk Netspar zo belangrijke verbinding tussen wetenschap, beleid en pensioenuitvoering.

Wouter Bos (voorzitter Raad van Toezicht): “Wij zijn verheugd met deze versterking van onze Raad van Toezicht. Annette Mosman heeft een heel ruime ervaring in de wereld van pensioen en verzekeren. En als nieuwe CEO van pensioenuitvoerder APG staat zij midden in de voor de samenleving, maar ook voor de pensionsector zo belangrijke en intensieve stelselherziening.”

Annette Mosman wordt benoemd op een vacature die ontstaat door het vertrek van Gerard van Olphen. Wouter Bos: “De Raad van Toezicht bedankt Gerard van Olphen voor zijn bijdrage aan Netspar. Gerard benadrukte consequent de relevantie om vooruit te kijken en om het belang van de deelnemer steeds goed voor ogen te houden.”

De Raad van Toezicht bestaat naast voorzitter Wouter Bos verder uit Guusje Dolsma, Tuur Elzinga, Lex Meijdam, Bianca Tetteroo en Roos Vermeij.

Over Netspar

Netspar is een kennis- en onderzoeksnetwerk, gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat. Met onderzoek op het gebied van pensioenen en vergrijzing, in samenwerking met wetenschap, overheid en pensioensector, dragen we bij aan een financieel gezonde oude dag in Nederland.

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is een denktank en kennisnetwerk. Netspar is gericht op een goed geïnformeerd pensioendebat.

MEER OVER NETSPAR


Missie en strategie           •           Netwerk           •           Organisatie           •          Podcasts
Board Brief            •            Werkprogramma 2023-2027           •           Onderzoeksagenda

OVER NETSPAR

Onze partners

B20160708_university of groningen
B20160615_pggmgroengrijs_grijswaarden_small
B20220518_BNP Paribas logo_voettekst
B20211201_Cardano_Logo 2021_website
AFM logo 2023 zwart wit
Bekijk al onze partners