Webinar “Welke invulling te kiezen in een nieuw pensioencontract?”

Op dinsdag 10 december organiseerde Netspar een webinar over de te kiezen invulling in een nieuw pensioencontract. Bas Werker (TiU) zette de verschillen en overeenkomsten van de twee contracten uiteen en bespreekt de aandachtspunten op weg naar het uiteindelijke doel: een goed pensioen voor iedereen nu en in de toekomst.

Het pensioenstelsel moet beter gaan aansluiten bij ontwikkelingen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Hiertoe zijn in het pensioenakkoord twee mogelijke pensioencontracten voorgesteld. Hoe kom je tot een keuze én een invulling voor een nieuw contract? Bas Werker (TiU) zet de verschillen en overeenkomsten van de twee contracten uiteen en bespreekt de aandachtspunten op weg naar het uiteindelijke doel: een goed pensioen voor iedereen nu en in de toekomst.

U kunt het webinar terugluisteren op deze pagina via deze link.

Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Netspar Brief            •            Actionplan 2019-2023           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Onze partners

B20160708_dnb
svb
B20190823_mn-logo_small
B20160708_uva
ortec
Bekijk al onze partners