Webinar “Welke invulling te kiezen in een nieuw pensioencontract?”

Op donderdag 7 november organiseert Netspar een webinar over de te kiezen invulling in een nieuw pensioencontract. Bas Werker (TiU) zet de verschillen en overeenkomsten van de twee contracten uiteen en bespreekt de aandachtspunten op weg naar het uiteindelijke doel: een goed pensioen voor iedereen nu en in de toekomst.

Het pensioenstelsel moet beter gaan aansluiten bij ontwikkelingen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Hiertoe zijn in het pensioenakkoord twee mogelijke pensioencontracten voorgesteld. Hoe kom je tot een keuze én een invulling voor een nieuw contract? Bas Werker (TiU) zet de verschillen en overeenkomsten van de twee contracten uiteen en bespreekt de aandachtspunten op weg naar het uiteindelijke doel: een goed pensioen voor iedereen nu en in de toekomst.

Luister en praat mee tijdens het webinar ‘Welke invulling te kiezen in een nieuw pensioencontract?’ op donderdag 7 november om 15.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden.

Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Board Brief            •            Actionplan 2023-2027           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Our partners

B20160708_tilburg university
B20200214_BlackRock_BLK_eng_black_rgb_small
B20200104_RailOV_logoo.original.grijswaarden
Print
B20190823_mn-logo_small
View all partners