Webinar “Duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren”

Op donderdag 16 januari organiseert Netspar een webinar over duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren. Tijdens dit Netspar webinar geeft Raymond Montizaan (MU) op basis van inzichten uit onderzoek een overzicht van de feiten en fabels rondom duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren.

 

 

Langer doorwerken is nodig, maar niet vanzelfsprekend. Een leven lang leren wordt gezien als oplossing om (oudere) werknemers langer fit te houden voor de arbeidsmarkt. Wat is ervoor nodig om dat te realiseren? Zijn financiële geletterdheid en -betrokkenheid bijvoorbeeld nog wel aan te leren op latere leeftijd? Is het zinvol op latere leeftijd nog aan om- of bijscholing te denken? Tegen welke beperkingen lopen oudere werknemers op? En welke kansen zijn er voor hen en voor werkgevers?

Luister en praat mee tijdens het webinar ‘Duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren’ op donderdag 16 januari om 10.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden.

Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Board Brief            •            Actionplan 2023-2027           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Our partners

B20160708_tilburg university
B20200214_BlackRock_BLK_eng_black_rgb_small
B20200104_RailOV_logoo.original.grijswaarden
Print
B20190823_mn-logo_small
View all partners