Q&A webinar: Corona en pensioencommunicatie

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en raakt ook de pensioen- en verzekeringssector. Marike Knoef gaat in gesprek met experts vanuit de wetenschap, om scherper te krijgen wat we al weten én welke vragen/behoeften er leven.

Toezichthouder AFM vindt dat pensioenfondsen hun deelnemers zo vroeg mogelijk moeten informeren als er een grote kans bestaat dat er een verlaging komt. Vorig jaar deden fondsen dat. De financiële markten zijn momenteel nog erg in beweging. Is het verstandig om te waarschuwen over eventuele kortingen waarvan we nog niet weten of die zullen komen? Wat kunnen we vanuit de wetenschap aanbevelen over communiceren in crisistijd? Marike Knoef zoekt samen met Hans Hoeken (UU) en Lisa Brüggen (MU) antwoord op deze vragen tijdens dit webinar. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen via de chat. Meld je via deze link aan voor dit vraag en antwoord webinar
Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Board Brief            •            Actionplan 2023-2027           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Our partners

B20231704_PGIM_Blacklogo2
B20221103_Zwitserlevengrayscale
B20231704_PensioenFederatie_Blacklogo
B20231704_DNB_Blacklogo
B20160708_tilburg university
View all partners