Q&A Webinar: Beleggen, herbalanceren en het uitsmeren van negatieve schokken

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en raakt ook de pensioen- en verzekeringssector. Marike Knoef gaat in gesprek met experts vanuit de wetenschap, om scherper te krijgen wat we al weten én welke vragen/behoeften er leven.

De beurskoersen zijn hard gedaald als gevolg van corona. Door de koersdalingen is de waarde van de aandelenbeleggingen snel afgenomen. Daarmee neemt ook het gewicht van aandelen in de totale portefeuille af. Wat zijn de argumenten om juist dan al dan niet aandelen bij te kopen (om te ‘herbalanceren’)? En om negatieve schokken wel of niet uit te smeren over tijd? Peter Schotman praat ons bij over de laatste inzichten uit de wetenschap. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen via de chat. Praat mee tijdens dit vraag en antwoord webinar, klik hier om je aan te melden
Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Board Brief            •            Actionplan 2023-2027           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Our partners

B20221103_Zwitserlevengrayscale
B20231704_PensioenFederatie_Blacklogo
B20231704_DNB_Blacklogo
B20160708_tilburg university
View all partners