Pensioen & Wetenschap jaarcongres ’22; Maatwerk en Risicopreferentie

Het Netspar-jaarcongres met als thema Maatwerk en Risicopreferenties vindt plaats op 27 september 2022.

Het Netspar jaarcongres biedt ruim baan voor de laatste wetenschappelijke inzichten, recente (beleids)ontwikkelingen en discussie met wetenschap en sector.

We zien steeds meer gepersonaliseerde producten. Denk aan smartwatches die je zelf kunt customizen, van het bandje tot de wijzerplaat aan toe. Door invloed te hebben op het proces en eindresultaat kan de waarde van een product toenemen.

In het nieuwe pensioenstelsel is meer ruimte voor maatwerk. Pensioenuitvoerders moeten de risicohouding van mensen vaststellen. Het beleggingsbeleid kan daarmee per leeftijdscohort ingevuld worden of individueel gekozen worden. Hoe kunnen we mensen helpen met keuzes en blij maken met maatwerk-pensioen? Dat is het onderwerp van het Netspar Pensioen & Wetenschap congres 2022.

Dit event is op uitnodiging.

Locatie: Tilburg University Seminar Room K834 Warandelan 2 5037 AB Tilburg

Netspar, Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement, is a thinktank and knowledge network. Netspar is dedicated to promoting a wider understanding of the economic and social implications of pensions, aging and retirement in the Netherlands and Europe.

MORE ABOUT NETSPAR


Mission en strategy           •           Network           •           Organisation           •          Magazine
Board Brief            •            Actionplan 2023-2027           •           Researchagenda

ABOUT NETSPAR

Our partners

B20231704_DNB_Blacklogo
svb
B20211216_shell download
B20160708_uva
B20200924_Ortec Finance logo 250px_banner_small
View all partners